Home

Uw beauty service

Werkwijze

Behandeling

Producten

Prijzen

Contact


Amanda Stam
Drachten
M 06 12894390
T 0512 354676

Beauty Service at home zorgt ervoor dat u ontspannen en in alle rust zult genieten van uw schoonheidsbehandeling bij uw thuis. De verschillende gelaats- en lichaamsbehandelingen worden gegeven met de producten van het merk Gold flower en Plantobell.

U kunt kiezen voor een volledig samengestelde behandeling of voor de kleinere deelbehandelingen zoals: epileren, harsen, wimpers en wenkbrauwen verven, massages of een manicurebehandeling.

Gelaatsbehandeling


Voorafgaand aan een eerste behandeling vindt altijd een huidanalyse plaats. Er zal gekeken worden naar de conditie van uw huid. Om een optimaal resultaat te krijgen kan dan de juiste behandeling voor uw huid worden samengesteld.

Uw huid laten stralen! Het beste resultaat verkrijgt u door regelmatig uw huid te laten verzorgen door de schoonheidsspecialiste (om de 6 weken). Naast deze behandelingen is het ook heel belangrijk om dagelijks uw huid goed te verzorgen. Met de juiste producten en advies van Beauty Service at home zal u het effect van de schoonheidsbehandelingen langer kunnen vast houden. Na verloop van tijd zal hierdoor een huidverbetering optreden.